OSL 360

10. mars 2011 lanserte Oslo Lufthavn et helt nytt flyplassmagasin til glede for 20 millioner årlige flypassasjerer, 12 000 ansatte og en rekke annonsører.

360 symboliserer overblikk og et bredt perspektiv. 360 reiser jorda rundt for å gi leserne de beste historiene, men presenterer også Norge og Oslo som attraktive destinasjoner.

360 er på 132 sider, har et opplag på 60 000 og kommer ut syv ganger i året. Alle artikler trykkes på både norsk og engelsk. Profilen er up market: 360 henvender seg til et reisevant, internasjonalt og krevende publikum. Leserne inviteres inn i et magasin med redaksjonelle tekster, fotojournalistikk og design av svært høy kvalitet. Formatet er 217 mm x 285 mm.

360 produseres av Dinamo på oppdrag fra OSL. Redaksjonen har håndplukket noen av de beste journalistene og fotografene i Norge, og samarbeider med en rekke frilansere og forlag utenfor landegrensene.

Redaktør er Randi Fuglehaug – tidligere reisejournalist, redaktør i Dagbladet FREDAG og mangeårig USA-korrespondent.

360 er gratis for de reisende ved OSL. Magasinet har en omfattende og tydelig distribusjon ved flyplassen, i ankomsthallen og i de store fellesarealene.

God fornøyelse som leser og annonsør i 360!

Ring meg / Kontakt oss

Firma

Navn

Telefon

E-post

Emne

Melding