Digital annonsering

Digital markedsføring gir meget treffsikker annonsering – med komplett tracking for å dokumentere og analysere resultat.

Vi hjelper til med en kampanje basert på ønsket målgruppe, periode og budsjett, samt  komplett statistikk i etterkant. Her er det et hav av muligheter.

Under finnes en kort introduksjon av våre mest brukte kanaler.

Facebook:

Annonsér direkte mot ønsket målgruppe på Facebook. Segmentér på kjønn, alder, geografi, interesser eller livssituasjon.

Instagram:

Annonsér med en konkurranse eller et budskap basert på Instagram sine egne brukerdata. Instagram eies av Facebook og gir dermed svært gode muligheter til å treffe ønsket målgruppe med engasjerende bilde eller video.

Google:

Gjør deg synlig på Google med ditt produkt eller tjeneste. Vi setter opp en Google-kampanje i søkemotor, display-annonsering eller hjelper deg med andre mer avanserte muligheter gjennom Google universet.

Youtube:

Vis frem en videoannonse på Youtube. Vi kan bistå med produksjon av video. Dette er for tiden en meget billig annonseringskanal, hvor du kan segmentere på geografi og andre brukerdata for å treffe din målgruppe. Du betaler kun for visninger hvor din video blir spilt helt ferdig.

LinkedIn:

Vil du nå ut bedriftsmarkedet? Her kan du segmentere etter hvilke roller man har i ulike bedrifter. Vi kan sette opp en målrettet kampanje innenfor B2B, men også B2C dersom dere f.eks. ønsker å nå ut mot en bestemt type profil – stillingen tatt i betraktning.

Snapchat:

Dette er en ny og meget spennende kanal. Vi hjelper dere i gang med en profil på Snapchat, og/eller med spenstige annonser. Enten kan dere få visninger med budskap i «snap story» på utvalgte steder, eller få et eget «geo filter» som brukerne kan leke med. En moderne og kul måte å markedsføre seg på!

Ta kontakt med oss på telefon eller e-post for å avtale et uforpliktende møte, enten over telefon/web eller i våre nye lokaler i Trondheim sentrum.

Ring meg / Kontakt oss

Firma

Navn

Telefon

E-post

Emne

Melding