Mercedesmagasinet (Tilbake til printreklame)
Mercedes Magasinet

Mercedesmagasinet lever opp til ambisjonene fra 1886: ’’Das Beste oder Nichts’’. Her presenteres det siste av nye modeller, teknikk og innovasjoner kombinert med interessante livsstil- og reisereportasjer fra inn- og utland.

Magasinet er en viktig markedskanal for Mercedes- Benz. Undersøkelser sier at kundene setter stor pris på magasinet og at mange leser det svært nøye. I tillegg har det lang levetid. Dette gjør Mercedesmagasinet til en effektiv kommunikasjonskanal.

Vi er selektive med hensyn til hvilke annonsører som er med i magasinet. Dette gir deg som annonsør en trygghet for at ditt produkt og budskap fremstår best mulig i en eksklusiv atmosfære.

Magasinet distribueres direkte til over 25.000 kunder som har kjøpt bil fra Mercedes-Benz de siste 5 år. Dette inkluderer en stor andel bedriftsledere og medarbeidere i beslutningsposisjoner.

Med reportasjer om nylanseringer, produktnyheter, reisemål og personligheter inviteres leserne inn i Mercedes-Benz sitt unike univers av lidenskap, tradisjon, håndverk og utrolige historier.

Utgivelser: 2 ganger pr år.

Levetid: 6 mnd.

Mottakere: 25.000

Ring meg / Kontakt oss

Firma

Navn

Telefon

E-post

Emne

Melding