Rica Hotels

I en tid hvor digitale medier gjør seg mer og mer gjeldende er Rica stolte av fortsatt å produsere et magasin av høy kvalitet. Det er kun én årsak til at Magasinet Rica Hotels er en viktig markedskanal for hotellkjeden, og ikke minst for annonsørene: Gjester og forbindelser setter pris på magasinet.

Gjennom snart 30 år med Magasinet Rica Hotels er det klart at dette er en effektiv kommunikasjonskanal hvor hotellets kunder treffes på deres premisser – når kunden er mottagelig for informasjon og selv har tid og lyst. Dette kan du som annonsør også dra nytte av.

Magasinet Rica Hotels ligger ute på alle hotellrom samt lobbyer og resepsjoner på Rica Hotels’ mer enn 70 hoteller i Norge og Sverige. I tillegg distribueres magasinet til 8.000 kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere av Rica Hotels over hele landet. Dette inkluderer en stor andel bedriftsledere og ansatte i beslutningsposisjoner. Hver utgave dekker ca 650.000 gjestedøgn i snitt, og opplaget er på 25.000 eksemplarer per utgave.

Med inspirerende reisereportasjer, vakre bilder og tips til hva som skjer akkurat nå inviteres leserne til å oppleve mer av Norge og Sverige. Magasinet Rica Hotels legger stor vekt på seriøsitet og høy kvalitet, både hva gjelder innhold og visuell utforming.

Utgivelse: 4 ganger pr år.

Levetid: 3 mnd.

Gjestedøgn i perioden: 650.000

Ring meg / Kontakt oss

Firma

Navn

Telefon

E-post

Emne

Melding